2015-07-28

DISTANSUTBILDNING: HOMESTAGING & STYLING 2015

Dags att anmäla sig till höstens distansutbildning i homestaging - inredning - styling. Du påbörjar utbildningen så snart kursavgiften är betald. Jobbar du heltid? Anmäl dig i god tid före första gemensamma kurshelg, kan även du som är heltidsarbetande gå kursen.

Förkunskaper? Du behöver inga förkunskaper för att gå utbildningen, men en viss studievana och ett brinnande intresse för färg och form är ett plus. För att hålla hög kvalitet på utbildningen, är deltagarantalet på alla våra inredningskurser begränsat. Våra kurser blir därför snabbt fullbokade, men du är alltid välkommen att sätta upp dig på vår väntelista.  Läs mer nedan.


EGET HEMARBETE + TRE GEMENSAMMA KURSHELGER
Utbildningen omfattar, förutom eget arbete på hemmaplan, även tre mycket arbetsintensiva kurshelger i Älvängen, strax norr om Göteborg City. Kursdeltagare som genomfört samtliga kursmoment enligt anvisningarna, får ett diplom som bevis på genomförd utbildning. 

FÖRSTA GEMENSAMMA KURSHELG: 12-13 september 2015
ANDRA GEMENSAMMA KURSHELG: 26-27 september
TREDJE GEMENSAMMA KURSHELG: 7-8 november
KURSAVSLUTNING: 7-8 november 2015



SÅ ANMÄLER DU DIG:
  • Så snart du bestämt dig för att delta, skickar du in en anmälan via ebrev till designskolan(snabela)gmail.com Glöm inte att bifoga dina kontaktuppgifter (namn, faktureringsadress, postnummer, postort, telefon och e-postadress). Begränsat antal kursdeltagare per utbildning, så först till kvarn gäller....
  • När vi tagit emot din anmälan, får du en kursbekräftelse samt faktura på hela kursavgiften.
  • När hela kursavgiften är betald, får du de första hemuppgifterna, och därmed har du påbörjat distansutbildningen. Du kan även välja att dela upp betalningen, men det är först när HELA avgiften är betald, som hemuppgifterna skickas ut. Förutom eget arbete före och mellan de obligatoriska kursträffarna, ingår tre gemensamma kurshelger, med en rad föreläsningar och praktiska övningar.
EGET ARBETE INFÖR KURSHELGERNA
Utbildningen inleds med ett handfull praktiska projekt, som du genomför på hemmaplan och redovisar under kurshelgerna. Ju tidigare du anmäler dig, desto längre tid har du på dig att genomföra dessa hemuppgifter.



MÅLSÄTTNINGEN är att du efter genomgången utbildning skall förstå likheter och skillnader mellan inredning, styling och homestaging, göra säkrare färgsättningar, behärska flera olika stylingtekniker och bygga upp etablerade kontakter med mäklare och andra på din hemort.

UR KURSPROGRAMMET:
  • homestaging/homestyling/inredning
  • analys av hus- och lägenhetsplaner - övning
  • färgförståelse och färgsättning - övningar
  • dagsljus, ljussättning och belysning
  • aktuella inrednings- och färgtrender
  • stilleben, moodboard, arrangemang - övningar
  • analys av olika köpgrupper - övning
  • gröna rum: balkong och trädgård
  • säljstrategier och marknadsföring
  • homestaging i praktiken - projekt
HUVUDLÄRARE och examinator är Lisbeth Williams, som drivit denna utbildning sedan 2006. Lisbeth Williams arbetar numer som egen företagare med fokus på inredning och utbildning. Innan dess var hon under mer än två decennier anställd som lärare och forskare i arkitektur på Chalmers tekniska högskola och Kungliga tekniska högskola. Lisbeth Williams har skrivit flera artiklar och böcker på temat varsam ombyggnad, den senaste med titeln Tjugotalets flerbostadshus. Handboken Homestaging, så fixar du din bostad inför försäljning, utgavs 2006 av Prisma/Nordsteds förlag. Boken ingår som obligatorisk kurslitteratur i distansutbildningen (slut på förlaget men kan köpas vid första gemensamma kurstillfället).

PRIS för hela utbildningen: 9.900 kronor plus moms (12.375 kronor). Kostnader för kurslitteratur, resor, ev. övernattning, utländska bankers transferkostnader m.m. betalas av kursdeltagaren. Utbildningen påbörjas så snart hela kursavgiften är betald, vilket betyder att även heltidsarbetande har möjlighet att genomföra kursen.
Skulle du, när du påbörjat utbildningen (dvs. betalat kursavgiften och mottagit de första hemuppgifterna), få förhinder att vara med vid någon kurshelg, återbetalas inte hela eller delar av kursavgiften, men du är alltid välkommen att ta igen det du missat vid första möjliga tillfälle. Kursdeltagare som genomfört samtliga kursmoment enligt anvisningarna, får ett diplom som bevis på genomförd utbildning. Eftersom utbildningen inte är knuten till någon högskola, är du inte berättigad till CSN lån eller bidrag. Ytterligare information: Lisbeth Williams 0723-985 723


Pin It